Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία "THESSALONIKI YACHTING (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΩΤΙΝΓΚ)" Ν.Ε.Π.Α.(Ναυτιλιακή Εταιρεία Πλοίων Αναψυχής), είναι μια νέα εταιρία ενοικίασης ιστιοπλοϊκών σκαφών, με πρόεδρο τον Ηλία Τσαμασλή και έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Η μεγάλη αγάπη μας για τη θάλασσα, τις ελληνικές ομορφιές και τις κρυμμένες δυνατότητες της, μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε αυτό το ευέλικτο και αποτελεσματικό εταιρικό σχήμα. Για να προσφέρουμε στις ελληνικές οικογένειες, στην ελληνική νεολαία, αλλά και σε φίλους άλλων χωρών το μέσο για να προσεγγίσουν, να περιηγηθούν, να αγαπήσουν την παράκτια και νησιωτική Ελλάδα.

Με την λογική αυτή, απευθυνόμαστε σε όσους θέλουν να ζήσουν την μαγία του Αιγαίου και όλων των Ελληνικών θαλασσών, των ακρογιαλιών και των νησιών του, χωρίς να χάσουν την άνεση του σπιτιού τους.

Οι συνεργάτες της εταιρίας είναι πεπειραμένοι επαγγελμτίες και προσφέρουν άριστες υπηρεσίες πρός τους πελάτες της με ένα στόλο  σκαφών (μηχανοκίνητων και ιστιοπλοικών).

Όραμα της εταιρίας είναι η δημιουργία αυθεντικών και αξέχαστων εμπειριών με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρός όλους σας.

Για εμάς δεν είστε μόνο σύγχρονοι πολίτες και απαιτητικοί πελάτες, αλλά φίλοι, ενεργά μέλη ενός πληρώματος σ' ένα ταξίδι ομορφιάς και αισθήσεων.

Κύριο πλεονέκτημα μας η πλούσια γνώση των ελληνικών ακρογιαλιών και νησιών, των ιδιαίτερων θαλάσσιων διαδρομών, καθώς και η παροχή μοναδικών εμπειριών σε χαμηλό κόστος, που είναι επιτρεπτό σε ανθρώπους κάθε οικονομικού επιπέδου.

Στόχος μας είναι, όχι μόνο η καλή πορεία της εταιρίας μας, αλλά κυρίως η δημιουργία ενός ευρύτατου δικτύου ανθρώπων με αγάπη και ενδιαφέροντα για τη θάλασσα, την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Μαζί σχεδιάζουμε να οργανώσουμε πολλές νέες δραστηριότητες...

thessaloniki-yachting logo

thessaloniki-yachting logo

thessaloniki-yachting logo